Lankakauppa

Lankakaupan hyllystä löytyy erilaisia lankoja kysynnän mukaan. Pidämme valikoimassa pientä määrää kutakin lankaa kerrallaan. Toimimme Eiran Tukun, Lankavan, Novitan, Suomen Langan sekä Prymin jälleenmyyjänä.

Perusvalikoimassa on lankoja:
-sukkiin
-neuleisiin
-islantilaispaitoihin
-vauvojen neuleisiin
-makramee töihin

Lankamerkkejä:

Istexin lankoja Alafosslopi, Lettlopi, Kambgarn Plötulopi ja Spuni. Novitan valikoimasta meillä on Icelandic wool. Lisäksi Sandnes Garn, Regia, Moppari, Chunkymop, Minimop, Alize jne

Voit esittää toiveita lankojen ja värien suhteen ottamalla yhteyttä:

Instagram tai Facebook

Osoitteemme on Leviraitti 13 A, 99130 Sirkka (sisäänkäynti Leviraitin puolelta)

Näitä voi tilata meiltä laittamalla viestiä niinkuin kaikkia muitakin tuotteita.

Tavi’s Placen puikkomitta 6,90€/kpl
Nämä ihanuudet ova meidän kotimaisia koivuvanerikoruja. Koruosat ovat kirurginterästä. Lankakeräkorvikset 9,90€ pari ja puikkomittakorvikset 9,90€ pari.
Islantilaispaidat ovat villinneet niin Suomen kuin muidenkin maiden neulojat. Valikoimastamme löydät Lettlopi- ja Alafosslopilankoja, sekä Kambgarn- ja Spuni- merinovillalankoja Istexiltä.
Minimop- ja Chunkymop-langat soveltuvat esim makramee-töihin, virkkaukseen sekä neulontaan. Tässä linkki Lankavan sivuille kauniiden korvakorujen teko-ohjeeseen. https://www.lankava.fi/fi/downloadable/download/linkSample/link_id/1236/

Nyt tarjolla Strömsö-villapaidan tarvikepaketti, saatavilla koossa XS/S- XXXL. Sävyvaihtoehtoja ja lisätietoja voi kysyä viestillä tai sähköpostitse. Saatavana myös ilman puikkoja.

Sukkaneulojan pakettitarjous: vapaavalintainen sukkakirja ja 6 kerää Ulla-lankaa yht. 40€